Placeholder for Armis Security Partner / ResellerArmis Security Partner / Reseller
Certified Partner

Zero Trust Enforcement en IoT Compliance met Armis Centrix™

Armis Centrix™ verbetert de security en compliance voor OT- en IoT-omgevingen door middel van diepgaand inzicht en non-intrusive asset discovery.

Placeholder for Armis resizedArmis resized

Inleiding tot Zero Trust-handhaving en IoT-compliance met Armis Centrix™

In de onderling verbonden wereld van vandaag vraagt de security van OT- en IoT-omgevingen om een geavanceerde aanpak die verder gaat dan traditionele security maatregelen. Armis Centrix™ biedt een krachtige cybersecurity oplossing die speciaal is ontworpen voor het beheren, beschermen en optimaliseren van alle OT-, IoT- en ICS-middelen, -systemen en -processen. Met de toenemende convergentie van IT- en OT-omgevingen zijn de uitdagingen om de security en efficiëntie te handhaven nog nooit zo acuut geweest. Armis Centrix™ pakt deze uitdagingen frontaal aan door diepgaand inzicht, continue monitoring en uitgebreide asset discovery te bieden, zodat zowel beheerde als onbeheerde apparaten ongestoord beveiligd zijn.

De complexiteit van OT-netwerken, gekoppeld aan de snelle uitbreiding van het aanvalsoppervlak, benadrukt de kritieke behoefte aan effectieve Zero Trust-handhaving en IoT-compliance. Traditionele beveiligingsmaatregelen schieten vaak tekort bij het omgaan met de unieke vereisten van deze omgevingen. Armis Centrix™ overbrugt deze kloof en biedt ongeëvenaarde zichtbaarheid en controle, essentieel voor het handhaven van procesintegriteit en compliance in het dynamische digitale landschap van vandaag.

Kenmerken en voordelen

Kenmerken en voordelen van Armis Centrix™ in Zero Trust Enforcement en IoT Compliance

Armis Centrix™ biedt deep visibility, non-intrusive asset discovery, integrated IT/OT management, proactieve threat hunting, en operational resilience voor enhance Zero Trust enforcement en IoT compliance in OT en IoT omgevingen.

Armis Centrix™ creëert volledige zichtbaarheid van bedrijfsmiddelen, vermindert de blootstelling aan risico's en maakt intelligente acties in OT- en IoT-omgevingen mogelijk.

Maakt gebruik van zowel passief als actief scannen om bedrijfsmiddelen veilig te ontdekken en te lokaliseren, zonder verstoring van gevoelige OT-apparatuur.

Biedt diepgaand inzicht in de context van bedrijfsmiddelen, stroomlijnt workflows en versnelt herstelinspanningen.

Maakt geavanceerde threat hunting mogelijk om verborgen tegenstanders en onbekende bedreigingen in OT- en IoT-netwerken te identificeren.

Ondersteunt continue, bedrijfsgeoriënteerde cyberweerbaarheid, past zich aan aan landschaps- en risico-evoluties en beperkt ernstige ransomware-aanvallen en datalekken.

Downloads

Additional resources

"Closing Hidden Security Gaps in Zero Trust Architectures" by Armis focuses on Zero Trust in the public sector. It addresses challenges with unmanaged IoT/OT assets and the importance of total network visibility. Armis's role in enhancing Zero Trust security is highlighted.

Bevordering van OT- en IoT security met Armis Centrix™

Het implementeren van Armis Centrix™ voor Zero Trust-handhaving en IoT-compliance is van cruciaal belang voor elke organisatie die actief is in de huidige complexe IT/OT-landschappen. De geavanceerde mogelijkheden van het platform voor het bewaken van de connectiviteit, het volgen van het gedrag van bedrijfsmiddelen en het handhaven van de integriteit van processen zijn onmisbaar voor het maximaliseren van de productie zonder de beveiliging in gevaar te brengen. Met Armis Centrix™ kunnen organisaties niet alleen de IT/OT-kloof overbruggen, maar ook zorgen voor robuuste compliance en operationele veerkracht, waardoor het een essentieel onderdeel is van de moderne cybersecurity strategie.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates