Placeholder for Armis Security Partner / ResellerArmis Security Partner / Reseller
Certified Partner

Vulnerability Management en Prioritization met Armis Centrix™

Armis Centrix™ transformeert het beheer en de prioritering van kwetsbaarheden met prioritering van de impact op het bedrijf, naadloze integratie en gestroomlijnd risk management voor verbeterde cybersecurity.

Placeholder for Armis resizedArmis resized

Introductie tot het beheer van kwetsbaarheden met Armis Centrix™

Vulnerability management in het huidige complexe digitale landschap vereist meer dan alleen het identificeren van zwakke plekken; het vereist een strategische benadering van prioritering en herstel. Armis Centrix™ biedt een baanbrekende oplossing op dit gebied, die verder gaat dan het traditionele scannen op kwetsbaarheden en de hele levenscyclus van het beheer van cyberrisico's aanpakt. Dit platform blinkt uit in het consolideren, prioriteren en verhelpen van kwetsbaarheden op basis van hun potentiële impact op het bedrijf, in plaats van alleen te vertrouwen op CVSS-scores.

Met het enorme aantal kwetsbaarheden dat jaarlijks bekend wordt gemaakt en dat zal oplopen tot meer dan 25.000 in 2022, staan organisaties voor een enorme uitdaging. Armis Centrix™ is ontworpen om deze stortvloed aan kwetsbaarheden effectief te beheren, door zich te richten op kwetsbaarheden die een echte bedreiging vormen voor de bedrijfsvoering en beveiliging. Het vermogen om naadloos te integreren met bestaande beveiligingsoplossingen, SIEM's en IT-beheertools maakt het een waardevol onderdeel van elk cybersecurity arsenaal.

Kenmerken en voordelen

Kenmerken en voordelen van Armis Centrix™ in Vulnerability Management

Armis Centrix™ verbetert kwetsbaarheidsbeheer door integratie met bestaande beveiligingsoplossingen, prioritering op basis van bedrijfseffect, stroomlijning van risicobeheer, efficiënte herstelstrategieën te bieden en zich aan te passen aan groeiende aanvalsvlakken.

Armis Centrix™ kan worden geïntegreerd met een groot aantal bestaande security oplossingen, SIEM's en IT-beheertools, waardoor een uniforme en allesomvattende security posture wordt gegarandeerd.

Het identificeert en prioriteert kwetsbaarheden op basis van hun potentiële impact op het bedrijf en gaat daarmee verder dan de conventionele CVSS-scoresystemen.

Het platform consolideert en stroomlijnt het beheer van kwetsbaarheden en biedt een duidelijk perspectief op de meest kritieke risico's.

Armis Centrix™ biedt bruikbare inzichten voor snelle en effectieve herstelmaatregelen en richt de middelen daar waar ze het hardst nodig zijn.

Het beheert het groeiende aantal kwetsbaarheden op vakkundige wijze, in lijn met de uitbreiding van het attack surface van ondernemingen.

Armis

Asset vulnerability management uitgelegd

Verbeteren van vulnerability management met Armis Centrix™

De keuze voor Armis Centrix™ voor het beheer van kwetsbaarheden is een strategische beslissing voor een meer gerichte en effectieve aanpak van cybersecurity. Door de integratie met de bestaande infrastructuur vereenvoudigt Armis Centrix™ niet alleen het proces, maar zorgt het er ook voor dat het beheer van kwetsbaarheden grondig wordt afgestemd op de algemene beveiligingsstrategie. Deze aanpak vergroot het vermogen van een organisatie om kwetsbaarheden te detecteren, te prioriteren en te beperken aanzienlijk, waardoor een ontmoedigende uitdaging verandert in een proactieve en beheersbare taak.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates