Placeholder for Armis Security Partner / ResellerArmis Security Partner / Reseller
Certified Partner

Threat Detection en Response met Armis Centrix™

Armis Centrix™ biedt geavanceerde detectie- en reactiemogelijkheden voor bedreigingen voor (moderne) organisaties, waardoor hun cyberweerbaarheid wordt vergroot.

Placeholder for Armis resizedArmis resized

Introductie van threat detection en response met Armis Centrix™

In een tijd waar cyberdreigingen steeds geavanceerder worden en overal opduiken, is het cruciaal dat we dreigingen effectief detecteren en erop reageren. Armis Centrix™ springt eruit door zijn veelzijdige aanpak. Deze methode combineert AI-gestuurde gedragsanalyse met regelgebaseerde matching. Armis Centrix™ voert een grondige analyse uit van zowel het oost-west als het noord-zuid netwerkverkeer. Dit zorgt voor uitgebreide bescherming van IT, IoT, OT en IoMT middelen en protocollen. Dankzij deze rigoureuze aanpak kan Armis Centrix™ aanvallen, schadelijke en afwijkende activiteiten identificeren, waardoor jouw digitale omgeving effectief wordt beschermd.

Moderne organisaties staan voor de uitdaging om de stroom van geavanceerde interne netwerkbedreigingen het hoofd te bieden. Deze uitdaging wordt nog groter door de toename van onbeheerde en onbekende verbonden apparaten. Armis Centrix™ gaat deze uitdaging aan door diepgaande analyses te bieden van 100% van zowel het noord-zuid- als het oost-westverkeer. Zo blijft geen enkele dreiging onopgemerkt.

Kenmerken en voordelen

Kenmerken en voordelen van Armis Centrix™ in threat detection en response

Armis Centrix™ levert jouw organisatie krachtige tool voor het detecteren en reageren op bedreigingen. Het biedt een diepgaande analyse van netwerkverkeer en een duidelijk inzicht in bedreigingen, binnen hun specifieke context. Met verbeterde mogelijkheden voor het opsporen van bedreigingen, versterkt het ook de veerkracht van jouw operaties. Bovendien zorgt het voor een snellere oplossingstijd bij incidenten (MTTR). Dit alles maakt Armis Centrix™ een effectief middel om jouw organisatie te beschermen tegen cybergevaren.

Voortdurende en grondige analyse van al het netwerkverkeer, waardoor een duidelijk beeld ontstaat van zowel interne als externe bedreigingen.

Armis Centrix™ biedt essentiële inzichten in de aard van bedreigingen, hun infiltratiemethoden, aanvalsstromen en impact, wat cruciaal is voor een effectieve respons op incidenten.

Identificeert proactief verborgen tegenstanders en nieuwe cyberbedreigingen via betrouwbare, diepgaande realtime gegevensanalyse.

Met Armis Managed Threat Services behoud je continue cyberweerbaarheid en pas jij zich aan veranderende landschappen en risico's aan, ondersteund door contextuele platformoptimalisaties en geavanceerde threat hunting.

Toegang tot gedetailleerde gegevens voor grondige forensische analyse heeft een grote invloed op de snelheid en efficiëntie van het tegengaan van bedreigingen.

Mastering cybersecurity asset management met Armis Centrix™

De keuze voor Armis Centrix™ voor het ontdekken en beheren van bedrijfsmiddelen is een strategische zet voor elke organisatie die zijn cybersecurity wil verbeteren. Dit platform vereenvoudigt niet alleen het beheer van een steeds complexere reeks digitale middelen, maar pakt ook de belangrijkste uitdagingen aan bij het beheer van cybersecurity middelen, zoals fragmentatie en controleverlies. Door een uitgebreid kader te bieden en gebruik te maken van een agentless benadering, zorgt Armis Centrix™ ervoor dat organisaties hun volledige digitale landschap effectief kunnen beheren en zich kunnen beschermen tegen datalekken, financiële verliezen en reputatieschade. Omarm Armis Centrix™ om het beheer van jouw cybersecurity middelen te transformeren van chaos naar controle.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates