Placeholder for Armis Security Partner / ResellerArmis Security Partner / Reseller
Certified Partner

Armis Centrix™ voor OT/IoT Security

Armis Centrix™ biedt een holistische OT/IoT security oplossing die dynamische netwerksegmentatie, compliance, asset management en diepgaand inzicht combineert voor robuuste bescherming tegen IT/OT-convergentie.

Placeholder for Armis resizedArmis resized

Armis Centrix™ voor OT/IoT security: Uitgebreide bescherming voor de moderne industriële wereld

De IT/OT gap overbruggen

In een tijdperk waarin de scheiding tussen IT- en OT-omgevingen steeds kleiner wordt, is Armis Centrix™ een cruciale oplossing voor het beheer van de convergentie van deze twee kritieke gebieden. Traditionele air-gapped systemen zijn niet langer de norm en met deze verschuiving is het noodzakelijk om de unieke uitdagingen aan te gaan die IT/OT-convergentie met zich meebrengt. Armis Centrix™ biedt ongeëvenaarde bescherming tegen laterale bewegingsaanvallen en biedt robuuste beveiligingsmaatregelen voor zowel IT- als OT-omgevingen.

Placeholder for Armis centrix platform diagramArmis centrix platform diagram

Dynamische netwerksegmentatie voor verbeterde security

Armis Centrix™ blinkt uit in het beheren van IT/OT-convergentie met zijn dynamische netwerksegmentatie. Dit intelligente systeem maakt gebruik van visualisaties om aanvalsoppervlakken te beheren, waardoor de cyber- en operationele veerkracht wordt verbeterd. Het identificeert niet-compliant apparaattypes, helpt bij effectieve segmentatie en integratie met NAC-tools voor een gestroomlijnde beheeraanpak.

Compliance garanderen in gereguleerde omgevingen

In gereguleerde OT-omgevingen is compliance essentieel. Armis Centrix™ ondersteunt dit door aanpasbare dashlets toe te wijzen aan verschillende security frameworks, waardoor samenwerking tussen teams mogelijk wordt en naleving van standaarden zoals MITRE ATT&CK voor ICS, ISA/IEC 62443 en NIS2 wordt gewaarborgd.

Placeholder for Ot devices purdue model screenOt devices purdue model screen

OT/IoT-omgevingshygiëne en gap analysis

Armis Centrix™ benadrukt het belang van uitgebreide inventarisaties van bedrijfsmiddelen voor effectieve OT-hygiëne. Het overwint uitdagingen zoals onnauwkeurige CMDB-informatie en de risico's van technische schuld en verouderde software in OT-omgevingen. Door middel van gap analyse identificeert Armis Centrix™ onbeschermde bedrijfsmiddelen en CVE's, wat helpt bij het herstellen van risico's en het plannen van de levenscyclus.

Diep OT-zicht voor ongeëvenaarde security

Het beveiligen van kritieke infrastructuur begint met totale zichtbaarheid van bedrijfsmiddelen. Armis Centrix™ biedt een unieke benadering van OT-zichtbaarheid, waarbij passieve en actieve ontdekkingsmethoden worden gecombineerd voor uitgebreide bewaking van bedrijfsmiddelen. Dit omvat volledige zichtbaarheid over OT- en IT-netwerken, zelfs voor geneste en veldapparaten op laag niveau, en zorgt voor realtime, niet-storende inzichten.

Totale controle met Programmable Logic Controllers (PLC's)

Armis Centrix™ biedt realtime waarschuwingen voor PLC-wijzigingen, wat cruciaal is voor het behoud van operationele continuïteit bij geautomatiseerde taken. Deze zichtbaarheid van en waarschuwingen voor PLC-veranderingen zijn essentieel om de integriteit van het systeem te behouden en snel te kunnen reageren op afwijkingen.

Downloads

Extra resources in het Engels

The whitepaper "Using Armis to Enable the IEC 62443 Standard for OT Security" focuses on how Armis assists organisations in complying with the IEC 62443 standards for operational technology (OT) security.

Secure your future met Armis Centrix™

Armis Centrix™ voor OT/IoT security is jouw allesomvattende oplossing voor de moderne uitdagingen van IT/OT-convergentie. Met zijn focus op dynamische netwerksegmentatie, naleving van compliance, inventarisatie van bedrijfsmiddelen, gap analyse en diepgaand OT-zicht zorgt Armis Centrix™ voor robuuste security en operationele continuïteit voor jouw kritieke infrastructuur. Blijf voorop in het veranderende landschap van cyberbeveiliging met Armis Centrix™.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates