Placeholder for Armis Security Partner / ResellerArmis Security Partner / Reseller
Certified Partner

Asset Discovery en Management

Armis Centrix™ stroomlijnt het beheer van cybersecurity middelen met zichtbaarheid, realtime bescherming en naadloze integratie.

Placeholder for Armis resizedArmis resized

Inleiding tot het ontdekken en beheren van bedrijfsmiddelen met Armis Centrix™

In een wereld waarin digitale technologieën zich snel ontwikkelen, is effectief beheer van cybersecurity activa niet langer slechts een optie, maar een noodzaak. Armis Centrix™, het beheerplatform voor cyberblootstelling, staat in de voorhoede van deze uitdaging. Armis Centrix™ wordt aangedreven door de AI-gestuurde Asset Intelligence Engine van Armis en is ontworpen om miljarden bedrijfsmiddelen wereldwijd in realtime te zien, te beveiligen, te beschermen en te beheren. Dit platform betekent een grote sprong voorwaarts in asset management en biedt uitgebreide controle over zowel fysieke als virtuele assets in verschillende omgevingen, van on-premise infrastructuren tot de cloud.

De toenemende complexiteit, fragmentatie en het verlies van controle bij het beheer van een veelheid aan apparaten, toepassingen en cloud-gebaseerde diensten hebben geleid tot aanzienlijke security uitdagingen voor organisaties. Armis Centrix™ pakt deze uitdagingen frontaal aan en biedt een oplossing die het beheer van cyber security middelen vereenvoudigt. Het brengt orde in de chaos door naadloos aan te sluiten op bestaande gegevensbronnen en zorgt ervoor dat elk deel van het aanvalsoppervlak in realtime wordt verdedigd en beheerd.

Kenmerken en voordelen

Kenmerken en voordelen van Armis Centrix™ in asset discovery & management

Armis Centrix™ biedt ongeëvenaarde asset visibility, agentless security, real-time protection, naadloze integratie en proactief asset management voor uitgebreide cybersecurity.

Armis Centrix™ biedt ongeëvenaarde zichtbaarheid in alle bedrijfsmiddelen en beheert en beveiligt miljarden apparaten wereldwijd, van IoT en IoMT tot OT en ICS.

Dit innovatieve platform maakt gebruik van een agentless benadering, waardoor apparaten ontdekt en beheerd kunnen worden zonder dat er software agents nodig zijn, wat de implementatie en het onderhoud vereenvoudigt.

Het controleert continu alle apparaten die op het netwerk zijn aangesloten en biedt onmiddellijke identificatie van bedreigingen en reactiemogelijkheden.

Armis Centrix™ integreert moeiteloos met bestaande security- en IT-beheertools, waardoor de cybersecurity wordt verbeterd zonder de bestaande systemen te verstoren.

Met de mogelijkheid om bedrijfsmiddelen te identificeren, prioriteren en beschermen tegen cyberbedreigingen, stelt Armis Centrix™ organisaties in staat om een proactieve en uitgebreide cybersecurity strategie te ontwikkelen.

Armis Centrix

Armis Centrix uitgelegd

Mastering cybersecurity asset management met Armis Centrix™

De keuze voor Armis Centrix™ voor het ontdekken en beheren van bedrijfsmiddelen is een strategische zet voor elke organisatie die zijn cybersecurity wil verbeteren. Dit platform vereenvoudigt niet alleen het beheer van een steeds complexere reeks digitale bedrijfsmiddelen, maar pakt ook de belangrijkste uitdagingen aan bij het beheer van bedrijfsmiddelen voor cybersecurity, zoals fragmentatie en controleverlies. Door een uitgebreid kader te bieden en gebruik te maken van een agentless benadering, zorgt Armis Centrix™ ervoor dat organisaties hun volledige digitale landschap effectief kunnen beheren en zich kunnen beschermen tegen datalekken, financiële verliezen en reputatieschade. Omarm Armis Centrix™ om het beheer van jouw cyberbeveiligingsmiddelen te transformeren van chaos naar controle.

Downloads

Extra resources in het Engels

Het Armis whitepaper "From Chaos to Control: Simplifying Cybersecurity Asset Management" behandelt de complexiteiten en uitdagingen bij het beheer van cybersecurity assets. Het bespreekt de fragmentatie en het verlies van controle in cybersecurity, waarbij de noodzaak van volledige zichtbaarheid en beheer van alle soorten assets wordt benadrukt.

Maak verbinding

Onze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts in Brussel staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of nomios employee2Portrait of nomios employee2
Artikelen

Meer updates