Wat wij belangrijk vinden

Onze kernwaarden weerspiegelen de cultuur bij Nomios en illustreren de waarden van een ideale werknemer. Wij geloven allemaal in een veilige en verbonden toekomst.

Gedreven door onze waarden

Wij identificeren voortdurend trends en ontwikkelingen in de markt en innoveren om toekomstige behoeften van klanten voor te zijn. Zo creëren wij diensten en oplossingen waarmee 's werelds toonaangevende organisaties hun producten en diensten sneller kunnen leveren en met de hoogste niveaus van flexibiliteit, veiligheid en support.

Experts
Rechtdoorzee
Betrouwbaar
Toegankelijk
Proactief
Energiek
Placeholder for Female male developers cloudFemale male developers cloud
Experts

Het draait om onze mensen.

Je kan erop vertrouwen dat je je geen zorgen hoeft te maken over jouw security en netwerkinfrastructuur. Ons team van experts bouwt altijd aan sterke partnerschappen en houdt hun vaardigheden en kennis van de nieuwste technologische ontwikkelingen up-to-date.

Placeholder for Mapbox UH Cm p H4nr E unsplashMapbox UH Cm p H4nr E unsplash
Rechtdoorzee

We komen snel ter zake.

Als we met onze klanten, medewerkers, partners en kandidaten praten, hechten we waarde aan duidelijke en eerlijke communicatie. Zo weet je altijd wat je van ons mag verwachten.

Placeholder for Smiling female engineer whiteboardSmiling female engineer whiteboard
Betrouwbaar

Je kan op ons rekenen. Altijd.

Als je met ons samenwerkt, kan je er zeker van zijn dat jouw digitale infrastructuur in veilige handen is. Wij zijn trots op onze rol als betrouwbare strategische partner. Onze experts zijn een verlengstuk van jouw IT-team. Wij zijn er wanneer je ons nodig hebt om jouw meest complexe netwerk- en beveiligingsuitdagingen op te lossen.

Placeholder for Thisisengineering raeng p5wrlyn JR4 A unsplashThisisengineering raeng p5wrlyn JR4 A unsplash
Toegankelijk

We houden niet van bureaucratie. Snelheid is essentieel.

Heb je een probleem met jouw netwerk? Of word je geconfronteerd met een ernstige cyberdreiging? Je wordt nooit doorverwezen naar een algemene supportafdeling. Je krijgt rechtstreeks toegang tot onze deskundige mensen die klaar staan om je te helpen de meest complexe problemen op te lossen.

Placeholder for Security experts for MDR servicesSecurity experts for MDR services
Proactief

Wij passen ons niet alleen aan veranderingen aan, wij anticiperen er ook op.

Het steeds veranderende digitale landschap is iets wat wij omarmen. Wij richten ons op snelheid, flexibiliteit en efficiëntie, die zijn ingebakken in onze processen en in de manier waarop we met de uitdagingen van onze klanten omgaan.

Placeholder for Leon 0 K7 Ggi A8l VE unsplashLeon 0 K7 Ggi A8l VE unsplash
Energiek

Onze ondernemingsgeest en passie voor wat we doen, weerspiegelt zich in de manier waarop we werken.

Wij leven en ademen cybersecurity en netwerkinfrastructuur, en we zijn gedreven om altijd te verbeteren en te optimaliseren waar nodig. Ook al zijn we bloedserieus over security en netwerken, we vergeten niet om plezier te maken! We houden van een goed gevoel voor humor en om te ontspannen nadat het werk gedaan is.

Onze missie

Wij zijn er om jouw digitale infrastructuur te beveiligen en te verbinden.

Met ons team van experts en een ecosysteem van strategische partners creëren we een optimale balans tussen mensen en technologie om deze belofte waar te maken.

We werken proactief, en de manier waarop we communiceren is recht door zee. Door toegankelijke technische kracht te combineren met een hoge dosis creatieve energie is de digitale infrastructuur van jouw organisatie in veilige en deskundige handen. Altijd.

Onze visie

Een veilige en verbonden digitale samenleving voor iedereen

Wij geloven in de kracht van menselijke verbindingen in een digitale wereld. Zoals elke verbinding die je in het leven aangaat, wil je die koesteren en beschermen tegen schade. Je wilt er zeker van zijn dat het solide en consistent is.

Daarom beveiligen en verbinden wij digitale infrastructuren. Met elke technologische ontwikkeling willen wij ervoor zorgen dat iedereen zijn ambities kan ontplooien in een veilige digitale omgeving die wij helpen opbouwen.

Carrières

Ons team groeit. Ga met ons mee op reis.

Het geeft zoveel energie om te werken aan iets waar je om geeft, met mensen waar je graag tijd mee doorbrengt. Zo voelen we ons bij Nomios en dat gevoel willen we met iedereen delen.

Placeholder for Portrait of ethnic male smiling dotted shirtPortrait of ethnic male smiling dotted shirt
Artikelen

Laatste nieuws en blog