Infradata rondt overname van IT Security provider DIM System af

1 min. leestijd

Share

Infradata, een toonaangevende Europese aanbieder van Cyber Security en Cloud Networking, heeft vandaag bekendgemaakt dat het de acquisitie van DIM System, een prominent Cyber Security bedrijf in Polen, heeft afgerond. De acquisitie omvat ook dochterondernemingen Tukan IT (aanbieder van file en e-mailbeveiliging software) en SOC24 (state-of-the-art Security Operations Center services provider).

"De acquisitie van DIM System biedt Infradata aanvullende vaardigheden op het gebied van beveiliging evenals extra diensten, variërend van networking, endpoint security en SIEM (Security Information and Event Management)", aldus Nino Tomovski, CEO van Infradata Group. "Het biedt ons ook een loyale klantenbasis, waaronder een aantal vooraanstaande Europese financiële instellingen."

DIM System zal Infradata verder helpen in haar vermogen om het meest complete en uitgebreide portfolio aan te bieden omtrent cyber security diensten en -oplossingen. Met de overname wordt een team eersteklas ingenieurs samengebracht met de breedste reeks vaardigheden binnen de branche. Het samengevoegde technische team zal bestaan ​​uit een aantal van de meest getalenteerde experts op het gebied van cyber security en networking.

"Deel uitmaken van Infradata is de ideale volgende stap in het realiseren van de visie van DIM System, om IT en de cloud de veiligste omgeving voor bedrijven te maken", zegt Dorota Kalinska, directeur van DIM System. "Infradata biedt zodoende Europees schaalniveau om verdere groei te versnellen, waarbij de verenigde bedrijven de beste diensten en oplossingen bieden voor beveiliging, networking en cloud."

Bovendien kunnen klanten van Infradata geavanceerde 24x7 Managed Detection and Response (MDR) security diensten afnemen, geleverd door SOC24. De belangrijkste begunstigden van deze overname zijn bedrijven en IT-afdelingen waarvan de vereisten variëren van het bouwen van ultra moderne ICT-infrastructuur, tot het waarborgen van volledige digitale beveiliging binnen alle operationele gebieden.

De reeks oplossingen die door beide bedrijven aangeboden wordt zal niet veranderen. Infradata en DIM System zullen de complementaire aard van hun portfolio's verder ontwikkelen, ter ondersteuning van de producten en diensten waarmee ze tot nu toe hebben samengewerkt. Beide bedrijven worden ondergebracht op een kantoorlocatie in Warschau. De juridische consolidatie zal tegen het einde van 2019 plaatsvinden.

Over Infradata

Infradata is een bekroonde en onafhankelijke leverancier van geavanceerde oplossingen en managed services op het gebied van cyber security en cloud networking. Dankzij onze best-of-breed oplossingen kunnen klanten innoveren en succesvol zijn. Infradata bouwt het fundament onder een veilige en gezonde digitale economie en digitale samenleving.

Over DIM System

DIM System is een bekroonde cyber security dienstverlener die gespecialiseerd is in compliance, endpoint security en netwerkbeveiliging. DIM System is toonaangevend op technologische gebieden zoals SIEM, Vulnerability Management, Anti-malware, DLP (Data Loss Prevention), file en e-mailbeveiliging, evenals Web- en Mail Gateway security.

Over SOC24

SOC24 biedt 24x7 Cyber ​​Security MDR (Managed Detection and Response) -services. SOC24 biedt ook adviesdiensten omtrent de ontwikkeling en uitrol van Security Operations Centers voor klanten.

Over Tukan IT

Tukan IT heeft de GREENmod-software ontwikkeld waarmee organisaties documenten en e-mails kunnen beveiligen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Artikelen

Meer updates