Award Juniper Networks

Nomios erkend als 2020 EMEA Enterprise Partner of the Year

1 min. leestijd
Placeholder for Erik brolin sp7ir7 Xrs9 U unsplashErik brolin sp7ir7 Xrs9 U unsplash
Juniper Networks

Share

Wij zijn trots te kunnen aankondigen dat wij de Juniper Networks EMEA Enterprise Partner of the Year Award gewonnen hebben! Juniper Networks erkent dat we hebben aangetoond met succes innovatieve netwerk- en beveiligingsoplossingen te leveren die onze klanten helpen meer business value te creëren.

"Juniper Networks is enthousiast om Nomios België te erkennen als 2020 EMEA Enterprise Partner of the Year. Om deze prestatie te verdienen, heeft Nomios België Juniper's hoge standaarden van uitstekende business agility, vindingrijkheid en voor het continu leveren van een uitstekende klantervaring, wat wij experience-first networking noemen, omarmd", aldus Gordon Mackintosh, VP, Global Channels & Virtual Sales van Juniper Networks in het persbericht.

Volgens Taimen Boumans, Managing Director Nederland van Nomios België, is de samenwerking altijd sterk geweest. "Hoewel we een sterke focus houden op onze gezamenlijke basis in de service provider markt, hebben we een bewuste keuze gemaakt om onze aanwezigheid in de enterprise markt verder te laten groeien. Het bouwen van best in class 'digital foundation' in dit digitale tijdperk, en we hebben de bewezen expertise in netwerk- en beveiligingsoplossingen om dit te realiseren. Ook met de hulp van Juniper als strategische technologiepartner in deze branche."

Met het winnen van deze award tonen wij niet alleen uitstekende resultaten, maar ook dat wij ons als Juniper-partner continu hebben ontwikkeld via specialisaties en vereiste certificeringen.

Nu bellen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.