Broadband termination

Next-generation B-RAS- en BNG-oplossingen.

Broadbandservices aan eindklanten zijn voorbereid voor een lokale uitwisseling, waarbij de eindklant een Digital Subscriber Line Access Multiplexer (DSLAM) of Multi Service Access Node (MSAN) invoert.

In veel landen is de gevestigde provider de eigenaar van deze apparaten en grossiert de provider in broadbandservices voor internetproviders (ISP's). Op die manier wordt verkeer dat van gebruikers weer teruggaat via het netwerk, van de DSLAM naar een Broadband Termination-knooppunt geleid dat eigendom is van de eind-ISP.

Het B-RAS- of BNG-apparaat (Broadband Remote Access Server/Broadband Network Gateway) beëindigt vervolgens het getunnelde verkeer, verifieert de gebruiker en verstrekt de service aan de gebruiker.

Nu breedbandservices zijn uitgebreid en meerdere services aanbieden, is het niet ongebruikelijk dat een breedbandcircuit gegevens-, spraak- en videoservices via één circuit levert. De ISP moet dit verkeer dan kunnen onderscheiden en dit dienovereenkomstig kunnen verwerken.

BNG-apparaten zijn dikwijls geografisch verenigd en moeten daarom vele duizenden gebruikers kunnen ondersteunen. Mogelijk met diverse serviceaanbiedingen die verschillende servicekwaliteiten vereisen.

Dat betekent dat een BNG-apparaat grote hoeveelheden gegevens, wachtrijen en sessies moet kunnen afhandelen om de diverse behoeften van het klantenbestand van de ISP te kunnen ondersteunen, met zowel privé- als zakelijke klanten op hetzelfde apparaat.

Nomios België werkt samen met Juniper Networks om broadband termination van topklasse te kunnen leveren met behulp van MX-routers. We hebben ruime ervaring met het ontwerpen, implementeren en ondersteunen van klein- en grootschalige implementaties van broadband termination-technologie voor klanten wereldwijd.

Maak verbinding

Onze netwerkexperts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw netwerkuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Portrait of ethnic male smiling dotted shirtPortrait of ethnic male smiling dotted shirt
Artikelen

Laatste nieuws en blog