SD-WAN

Managed SD-WAN services

Verbeter de prestaties, beveiliging en het beheer van het netwerk voor jouw organisatie.

Placeholder for Aerial view highway flyoversAerial view highway flyovers

Digitale transformatie stimuleert de vraag naar meer flexibiliteit in netwerken die bedrijven ondersteunen om superieure klantervaringen te bieden, veel sneller dan ooit tevoren. Steeds vaker maken klanten gebruik van cloud-gebaseerde applicaties in hun organisaties, maar deze behoeven veel bandbreedte en leggen extra druk op netwerken.

Traditionele WAN-architecturen zijn complex en statisch, afhankelijk van fysieke netwerkhardware met configuraties die vereist zijn op locaties van klanten. Dit maakt ze tijdrovend en kostbaar om te beheren. Daarom is Managed SD-WAN al snel een voorkeursoplossing voor het kostenefficiënt gebruiken van internet voor zakelijke connectiviteit. Er zijn verschillende belangrijke basiscomponenten die bij een SD-WAN horen, waaronder:

  • Mogelijkheid om meerdere vormen van connectiviteit te gebruiken inclusief breedband internet
  • Dynamische pad selectie/ routering
  • Zero-touch provisioning
  • Gecentraliseerd management
  • Dramatische kostenreductie

Waarom een Managed SD-WAN provider?

SD-WAN is ideaal voor troubleshooting voor applicaties in je netwerk. Het maakt ook applicatie-gebaseerde rapportage mogelijk. Beide werken het beste zonder of alleen payload encryptie. Overal in SD-WAN komen transformatieve technologieën en oplossingen tot leven. Denk aan service assurance, verbeterde netwerkprestaties en beschikbaarheid bijvoorbeeld.

De waarde van een fundamentele SD-WAN op zichzelf is duidelijk. Organisaties besparen niet alleen geld, maar profiteren ook van verhoogde zakelijke wendbaarheid en productiviteit van werknemers. Het stelt IT ook in staat om sneller nieuwe applicaties te implementeren en de time-to-value te versnellen.

De early adopters van SD-WAN zijn over het algemeen geavanceerde IT-organisaties, die een doe-het-zelf model voor SD-WAN kunnen toepassen. Met de volwassen wordende markt zijn nu minder technische organisaties klaar om SD-WAN in te zetten. In plaats van te vertrouwen op een doe-het-zelf-model, zoeken velen naar een beheerde SD-WAN-service. Omdat Managed SD-WAN kosteneffectief en flexibel is en een leverancier onafhankelijk software-gedefinieerd netwerk biedt met consistente, krachtige prestaties.

Aan de andere kant van het spectrum zien we SD-WAN as a Service, welke wordt geleverd door wereldwijde telecommunicatieproviders. In veel gevallen overwegen bedrijven een upgrade van MPLS naar SD-WAN as a Service, geleverd door dezelfde serviceprovider. Deze services hebben meestal een "one-size-fits-all" -profiel, met een gestandaardiseerde SD-WAN stack. In dit scenario kunnen internationale ondernemingen niet volledig profiteren van de voordelen van SD-WAN, vanwege beperkte flexibiliteit en controle.

Placeholder for Global managed sd wan benefitsGlobal managed sd wan benefits

Lagere kosten en hogere applicatieprestaties

Studies tonen aan dat tot 40 procent van de totale IT-uitgaven wordt besteed aan terugkerende kosten van WAN-serviceproviders. Het beheren van de infrastructuur brengt kosten met zich mee, terwijl WAN-downtime en brownouts extra kosten voor organisaties met zich meebrengen.

Managed SD-WAN introduceert een virtuele netwerklaag waarmee organisaties op transparante wijze kosteneffectieve IPVPN-services kunnen combineren met traditionele (en duurdere) privékoppelingen, zonder dat dit leidt tot boetes voor verhoogde complexiteit of verminderde gebruikerservaring. Het toevoegen van extra bandbreedtecapaciteit is net zo eenvoudig als het toevoegen van een extra link en deze verbinden met de SD-WAN-router.

Verhoog de prestaties van je Cloud Apps

Dankzij geoptimaliseerde toegang en routes naar alle applicaties in de private, publieke en datacenter-cloud, verhoogt Managed SD-WAN de app-prestaties. Door applicatieprestaties te garanderen, kan je een dynamisch vereenvoudigd WAN maken met lagere kosten en netwerkbeheer naar de cloud verplaatsen, waardoor kostbare apparatuur op locatie en gedistribueerd beleidsbeheer worden beperkt. Het beheer van private hybrid WAN's wordt ook vereenvoudigd, vanwege het centraliseren van netwerkbeheer, orkestratie van bedrijfsbeleid en beveiliging.

Belangrijke Managed SD-WAN voordelen

Bereik meer flexibiliteit en maak digitalisering mogelijk, met Managed SD-WAN van Nomios België. Verbeter de ervaring die je werknemers en klanten biedt door de prestaties van jouw toepassingen te verbeteren, of ze nu on-site, in een datacenter of in de cloud worden gehost. Nu steeds meer toepassingen naar de cloud verhuizen, helpt Nomios België Managed SD-WAN om ze altijd de meest directe en veilige route te bieden.

Volledige managed service delivery

24x7 infrastructuur monitoring

Agnostisch voor WAN transport

Verbeterde netwerkprestaties en beveiliging

Vendor onafhankelijk support

Zero-touch configuratie

Verlaag jouw netwerkkosten aanzienlijk

Jouw partner

Jouw vertrouwde partner voor Managed SD-WAN

Geografisch verspreide bedrijven hebben vaak honderden filialen die zijn verbonden met sites van hubs of hoofdkantoren. Om veiligheidsredenen wordt cloud-gebaseerd applicatieverkeer vaak van het filiaal over dure WAN-links naar een hub-site geleid voordat het wordt overgedragen aan internet. Dit is duur en vaak worden de prestaties aangetast als gevolg van WAN-bandbreedtebeperkingen op de filiaal en de toegevoegde latency van backhauling-verbindingen.

Tegelijkertijd voert elke organisatie tegenwoordig applicaties uit die cruciaal zijn voor hun bedrijf. Als die applicaties niet werken, stopt het bedrijf. Wanneer ze slecht of traag presteren, daalt de productiviteit van de werkgever, waardoor de opbrengst direct verloren gaat. Tegenwoordig worden deze essentiële applicaties uitgevoerd in de cloud en zijn ze toegankelijk via internetverbindingen.

Placeholder for Cloud architect high level designCloud architect high level design

Met Managed SD-WAN zijn deze problemen opgelost. Tijdgevoelige applicaties zoals spraak en video kunnen worden gerouteerd via IPVPN, terwijl belangrijke SaaS-applicaties via het internet kunnen worden geleid om uw WAN efficiënter te gebruiken. Beveiligings- en prestatieproblemen van het onderliggende transport kunnen worden verholpen, in plaats van alleen het verkeer rond het probleem te leiden. Nomios België Managed SD-WAN biedt een betere gebruikerservaring en gebruik van resources, hogere applicatieprestaties, verbeterde productiviteit en lagere bandbreedtekosten.

Nomios België biedt toonaangevende netwerk-, cloud- en SD-WAN-engineers die je helpen bij het kiezen en ontwerpen van de beste SD-WAN-oplossing die is afgestemd op de infrastructuur van jouw organisatie, hetzij als een beheerde service of als een oplossing die je zelf bedient.

Placeholder for Airport gates planesAirport gates planes
Managed SD-WAN

Onze services

Laat ons je begeleiden op jouw reis naar een geavanceerde SD-WAN-oplossing. Nomios België biedt Managed SD-WAN in een modulair 'bouwsteen'-formaat. Selecteer specifieke SD-WAN-diensten en stem het netwerk af op jouw behoeften, voor maximale flexibiliteit en controle. Samen met jou stellen we een strategie, roadmap en projectplanning op.

icon STAP 1: Advies en ontwerp
STAP 1: Advies en ontwerp
Een netwerkontwerp dat voor jou werkt. Wij werken eraan om jouw exacte vereisten te begrijpen en een oplossing te ontwerpen die aan jouw behoeften voldoet. Dit omvat de keuze van de juiste connectiviteit, het aanpakken van eventuele niet-SD-WAN-eisen en het selecteren van nauwkeurig geschaalde SD-WAN-hardware.
icon STAP 2: Inkoop en logistiek
STAP 2: Inkoop en logistiek
Verplaats SD-WAN-hardware eenvoudig naar jouw locaties. Wij kopen en leveren apparatuur in meer dan 120 landen. Wij zorgen voor de inkoop en logistiek, en houden je gedurende het hele proces op de hoogte van de beschikbaarheid en tijdschema's.
icon STAP 3: Installeren en in gebruik nemen
STAP 3: Installeren en in gebruik nemen
Eenvoudige configuratie voor jouw SD-WAN-hardware. Onze netwerkexperts, gecertificeerde ingenieurs en ervaren architecten stellen ons in staat om SD-WAN-hardware wereldwijd te installeren en in te zetten. Onze ingenieurs kunnen de hardware op verzoek ook aansluiten op het LAN van de onderneming.
icon STAP 4: Configureren en integreren
STAP 4: Configureren en integreren
Naadloze integratie van jouw sites in je netwerk. Door gebruik te maken van hun kennis van meerdere SD-WAN-technologieën configureren onze technici de overeengekomen opstelling voor elke site en integreren deze in het overeengekomen netwerkontwerp. Dit omvat migratie van verouderde MPLS-netwerken, coördinatie van derde partijen, en meer.
icon STAP 5: Beheer en exploitatie
STAP 5: Beheer en exploitatie
Wereldwijd beheer van jouw SD-WAN-oplossing. Volledig gecontroleerd en beheerd door experts, met behoud van de flexibiliteit om routingpaden wereldwijd te optimaliseren en klassieke WAN-structuren eenvoudiger beheerbaar te maken.
Managed services

Neem contact op met ons managed services team

Laat ons het zware werk doen, terwijl jij je concentreert op jouw organisatie en strategie. Ons team van managed services experts staat klaar voor jouw aanvraag. Bel ons of laat een bericht achter.

Placeholder for Jordan CTAJordan CTA
Artikelen

Laatste nieuws en blog