Security engineer

Krijg inzicht in de beveiligingsbehoeften van jouw organisatie.

Security oplossingen
Placeholder for Engineer focused on taskEngineer focused on task

Het lijkt wel of er elke dag een nieuwe beveiligingslek wordt aangekondigd dat je aandacht vereist. Of het nu gaat om een kleine fout in een applicatie die je moet onderzoeken of een proof of concept die op Github is geplaatst om je perimeter firewall te compromitteren. Hoe je het ook bekijkt, je speelt altijd als verdediger. En dat is eigenlijk de essentie van je werk.

Tijden veranderen

In de afgelopen tien jaar hebben we een verschuiving gezien van on-premise oplossingen en een handvol applicaties in de cloud naar applicaties die verspreid zijn over meerdere clouds. Aangezien cruciale gegevens zich ook zijn opgeslagen in deze applicaties, zijn de gegevens zelf ook buiten je veilige on-premise perimeter terechtgekomen.

Toen kwam Covid-19 en verhuisde het personeel van het kantoor naar het thuiskantoor. Om ervoor te zorgen dat het bedrijf kon blijven draaien, werden oplossingen ingevoerd zodat mensen vanuit huis konden werken. Tijdens dit proces was bedrijfscontinuïteit de primaire factor en kwam beveiliging op de tweede plaats.

Placeholder for Suburban streets and housesSuburban streets and houses

Beveiliging komt op de eerste plek

Als lid van het security team ben je altijd bezig om de lat hoger te leggen op het gebied van beveiliging. Om dit te doen is het essentieel om een sterke netwerkbasis te hebben, inzicht te hebben in de workloads en applicaties en te beschikken over de juiste tools om snel te reageren op elke bedreiging. Een deel van dit werk kan je zelf doen, en Nomios België kan helpen om eventuele werkzaamheden op te vullen, variërend van werkplekmonitoring en field services tot managed detection en response. Wij geloven dat beveiliging een partnerschap is waarin we samenwerken om veilige applicaties en infrastructuur op te bouwen, te ontwikkelen en uit te voeren. Nomios België verlegt voortdurend de grenzen van innovatie in beveiliging, cloud en netwerken.

Placeholder for Meeting hallway glass wallsMeeting hallway glass walls

Over Nomios België

De gedrevenheid en het talent van onze medewerkers is onze kracht - het is wat ons drijft tot topprestaties. Wij bieden een dynamische, motiverende en verfijnde werkomgeving. Een cultuur die open, innovatief en prestatiegericht is. Onze ambities, de inzet en onze hoge integriteitsnormen maken Nomios België tot een uitstekende partner om mee samen te werken.

Maak verbinding

Onze security experts staan voor je klaar

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw beveiligingsuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Portrait of engineer beard wearing poloPortrait of engineer beard wearing polo
Artikelen

Laatste nieuws en blog