Infradata is nu Nomios. Ontdek onze nieuwe Europese merkidentiteit. Lees meer

Juridisch & advies

Bescherming van waardevolle activa en waarborging van integriteit.

Placeholder for Legal two lawyers walkingLegal two lawyers walking
Introductie

Secure and connected

De bescherming van klantgegevens is waarschijnlijk een van jouw belangrijkste prioriteiten. En dat is niet voor niets. Advocaten- en advieskantoren zijn vaak het doelwit van cybercriminelen die toegang willen tot vertrouwelijke en gevoelige informatie.

Phishing, bijvoorbeeld, blijft een probleem dat steeds geraffineerder wordt. Het opleiden van personeel en het creëren van een consistent bewustzijn van deze activiteiten is daarom essentieel voor jouw organisatie. Om deze en andere cyberdreigingen goed in de gaten te kunnen houden, is bekwame mankracht nodig, die niet altijd direct beschikbaar is.

Wij kunnen je helpen door deskundige handen aan jouw team toe te voegen en het risico van cyberdreigingen voor jouw bedrijf te beoordelen en passende oplossingen voor de lange termijn voor te stellen.

Uitdagingen voor de sector

Klinken deze bekend?

  • Ervoor zorgen dat aan de vereisten inzake gegevens en cyberbeveiliging wordt voldaan
  • Personeel opleiden in het herkennen en melden van phishing en andere aanvallen
  • Vertrouwelijke en waardevolle gegevens beschermen
  • Kwetsbaarheden van servers opsporen en verhelpen
  • Overzicht krijgen over de volledige IT-infrastructuur
  • Solide best practices en processen implementeren en onderhouden
Aanbevolen oplossingen

Afgestemd op jouw behoeften

Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en focus op het ontwikkelen van oplossingen op maat voor onze klanten. Ontdek op welke gebieden wij jouw IT-team kunnen ondersteunen.

Klanten

Sluit je aan bij de leiders in de sector

Advocatenkantoren en consultancy bedrijven die hun digitale infrastructuur aan ons toevertrouwen. Nomios helpt IT-teams met innoveren en de ROI verbeteren. Samen creëren we de basis voor de succesvolle ondernemingen van morgen.

.

Travers Smith Logo
Deloitte Logo
Pw C Logo
Pels Rijcken Logo
Intertrust
EY Logo
Case study

Advocatenkantoor Travers Smith verbetert beveiliging en beheer van core netwerk

Nieuwe gebruikers verwachten dat ze kunnen samenwerken, ongeacht waar ze zich fysiek bevinden; ze willen ook de flexibiliteit om thuis, op kantoor, in een koffiehuis of op het vliegveld te kunnen werken. Ook cliënten dringen nu aan op real-time statusupdates en het delen van informatie, en op de mogelijkheid om met hun juridische teams te overleggen met behulp van de nieuwste toepassingen.

Zoals het team van Travers Smith ondervond, kan dit alles de bestaande netwerkinfrastructuur en interne technologische middelen onder druk zetten. Ze wilden nieuwe communicatie- en samenwerkingstools implementeren om de gebruikerservaring te verbeteren, en hadden een technologiepartner nodig die hen ondersteunde bij het moderniseren van het netwerk om dit mogelijk te maken.

Placeholder for Travers Smith officeTravers Smith office

Maak verbindingOnze branche-experts helpen je graag op weg

Ons team is beschikbaar voor een gesprek of videovergadering. Neem contact op om jouw netwerk- en beveiligingsuitdagingen te bespreken, aanbieders te vergelijken of om van gedachten te wisselen over jouw komende IT-projecten. Wij zijn er om jou te helpen.

Placeholder for Kris verheyeKris verheye

Kris Verheye

Managing Director BeLux,
Nomios België

Laatste nieuws en blog