Pentesting

Pentesting, een cruciaal onderdeel van verdedigingsstrategieën voor cybersecurity, maakt gebruik van verschillende technieken om kwetsbaarheden te identificeren.

Placeholder for Cyberdefense security engineersCyberdefense security engineers
Introductie

Weet jij wat de zwakke plekken zijn?

In het snel veranderende digitale landschap is cybersecurity niet meer weg te denken. Nomios presenteert zijn pentesting service als jouw partner bij het versterken van de verdediging.

Onze beoordelingen door experts gaan diep in je digitale infrastructuur en brengen kwetsbaarheden aan het licht die aandacht vereisen. We simuleren echte cyberaanvallen om ervoor te zorgen dat jouw systemen bestand zijn tegen dreigingen. Met Nomios krijg je de inzichten en begeleiding die je nodig hebt om je cybersecurity proactief te versterken, zodat je het risico op datalekken en dure incidenten vermindert.

Waarom Nomios?

Verbeter je verdediging tegen cybersecurity met pentesting-expertise

Nomios biedt een geavanceerde penetratietest-service die is ontworpen om de verdediging van de cybersecurity van je organisatie te versterken. Onze deskundige aanpak gaat verder dan de basis en biedt diepgaande beoordelingen die cyberdreigingen uit de echte wereld nabootsen.

Met Nomios als je pentest-partner profiteer je van:

  • Doorgewinterde professionals: Ons team bestaat uit ervaren experts op het gebied van cybersecurity die weten hoe ze kwetsbaarheden en zwakheden moeten identificeren die kwaadwillenden willen uitbuiten.
  • Realistische scenario's: We simuleren geavanceerde cyberaanvallen om kwetsbaarheden bloot te leggen die bij traditionele tests mogelijk over het hoofd worden gezien, zodat je systemen bestand zijn tegen dreigingen.
  • Uitgebreide rapporten: Onze gedetailleerde rapporten bieden bruikbare inzichten, prioriteren kwetsbaarheden en bieden richtlijnen om risico's effectief te beperken.
  • Naleving van regelgeving: We helpen je te voldoen aan de wettelijke normen door potentiële compliance problemen te identificeren en aan te pakken.
  • Verbeterde security: Onze penetratietests stellen je in staat om je cybersecurity proactief te versterken, waardoor het risico op datalekken en dure incidenten afneemt.

Werk samen met Nomios voor penetratietests die verder gaan dan de basis en die je organisatie beschermen tegen de hedendaagse uitdagingen op het gebied van cybersecurity. Beveilig je digitale middelen met vertrouwen.

Placeholder for Developer screen coding portrait modeDeveloper screen coding portrait mode

Pentesting hoe jij het wilt

Bij Nomios erkennen we dat de wereld van cybersecurity een veelheid aan benaderingen en testtypes biedt. Samen met jou bepalen we de aanpak en de test die het beste passen bij de specifieke situatie van jouw organisatie.

Hoewel de aanpak kan variëren, blijven bepaalde fasen constant in elke penetratietest die we uitvoeren. Deze fasen zijn onder andere verkenning, scannen, beoordeling van kwetsbaarheden, uitbuiting en rapportage. Onze inzet voor grondigheid en precisie zorgt ervoor dat, ongeacht de gekozen aanpak, deze fasen nauwgezet worden uitgevoerd om kwetsbaarheden bloot te leggen en je cybersecurity verdediging te verbeteren.

Assessment services

Vraag een assessment aan

Laat ons jouw IT-omgeving of netwerkinfrastructuur beoordelen. Vraag vandaag nog een assessment aan en laat onze experts je verder helpen.

Placeholder for Portrait of guy smiling eyes closedPortrait of guy smiling eyes closed
Artikelen

Laatste nieuws en blog