Certified Partner
logo Riverbed SD-WAN

Riverbed SD-WAN

Ga over op de snelle rijstrook met Riverbed's Secure Enterprise SD-WAN.

SD-WAN behendigheid, prestaties en beveiliging ... zonder compromissen

Versnel de snelheid van jouw bedrijf met enterprise-class SD-WAN. Naarmate ondernemingen en organisaties meer cloud- en SaaS-applicaties adopteren om een steeds meer gedistribueerd personeelsbestand te ondersteunen, zijn de hybride netwerken die dit alles met elkaar verbinden complexer, minder voorspelbaar en minder veilig geworden.

Riverbed SteelConnect EX is een krachtige enterprise SD-WAN-oplossing die best-in-class routing, applicatieversnelling, netwerkzichtbaarheid en beveiligingsdiensten integreert - een flexibel en compleet WAN Edge-platform dat biedt wat nodig is om het netwerk te moderniseren en het bedrijf voort te stuwen in het digitale tijdperk.

Voordelen van Riverbed SD-WAN

icon Ultieme behendigheid
Ultieme behendigheid
Uniforme connectiviteit voor vestigingen, datacenters en multi-cloudinfrastructuren. Schaal IT-activiteiten over duizenden locaties, voorzie nieuwe vestigingen in enkele minuten en stuur applicaties dynamisch op het beste transport.
icon Ultieme prestaties
Ultieme prestaties
Overwin latency, congestie en slechte verbindingskwaliteit om app-prestaties tot 33x of meer te versnellen voor gebruikers op kantoor, thuis of onderweg.
icon Ultieme veiligheid
Ultieme veiligheid
Kies de beveiligingsarchitectuur die het best aan jouw behoeften voldoet. Versterk uw filiaal met geïntegreerde geavanceerde beveiliging of service keten met 3rd party beveiligingsdiensten van jouw keuze.

Maak verbindingOnze experts staan voor je klaar

Ben je op zoek naar prijsinformatie, technische gegevens, support of een offerte op maat? Ons team van experts staat klaar om je te helpen.

Placeholder for Portrait of black woman curly hairPortrait of black woman curly hair

Meer updates