Juniper Networks Succesverhaal

Juniper Mist showcase met VolkerWessels

1 min. leestijd

Share

In deze Juniper Mist showcase met VolkerWessels worden verschillende aspecten van Mist live getoond. Vanuit Infradata is Jurgen Koeiman, netwerk engineer, betrokken bij dit grote project. Infradata en VolkerWessels hebben een samenwerkingsverband gevormd om het succes van dit project te waarborgen.

Juniper-mist levert een volwaardige oplossing op basis van Artificial Intelligence (AI). Een geautomatiseerde oplossing voor unified wired en wireless netwerken, aangedreven door netwerkinzichten en machine learning.

Over VolkerWessels Telecom

Met een focus op duurzaamheid bouwt VolkerWessels woningen en commercieel vastgoed, wegen, energieleidingen en telecomnetwerken. De totale connectiviteit maakt nu deel uit van het dienstenaanbod van het bedrijf, omdat VolkerWessels Telecom samen met Infradata en Juniper Networks een innovatieve managed network service op maat van de klant heeft ontwikkeld.

Juniper-Mist Live

De complete opname van de showcase duurt 2,5 uur. Om het je makkelijk te maken hebben we deze opgesplitst in verschillende hoofdstukken, zodat je snel het gedeelte wat jou interesseert kan kijken.

Hoe Infradata heeft meegewerkt aan dit project

VolkerWessels Telecom heeft een partnerschap met Infradata gesloten om ervoor te zorgen dat dit project een succes wordt. Dit project bestaat uit verschillende fasen en in elke fase heeft Infradata een eigen rol. Ik leg deze verschillende fases uit.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste security nieuws, inzichten en markttrends in jouw inbox.

Meer updates