MDR Managed Detection & Response

Vergroot jouw capaciteiten op het gebied van security operations en verkort de tijd die nodig is om bedreigingen op te sporen en in te dammen.

Placeholder for Woman going up stairwayWoman going up stairway

Nomios België levert Managed Detection & Response (MDR) om de cyberrisico's van jouw organisatie te minimaliseren. Vanuit onze Security Operations Centers in Europa wordt jouw digitale infrastructuur dag en nacht in de gaten gehouden op mogelijke inbraakpogingen. Onze security experts en netwerkspecialisten gebruiken de nieuwste technieken om jouw organisatie te beschermen tegen cyberdreigingen.

Cyberdreigingen

De laatste jaren is de hoeveelheid cyberaanvallen aanzienlijk toegenomen. Aanvallers richten zich op allerlei sectoren en organisaties van diverse groottes. Traditionele beschermingsmaatregelen werken vaak onvoldoende omdat aanvallers continu nieuwe methoden gebruiken om kwetsbaarheden uit te buiten en detectie te omzeilen. Het gebruik van beveiligingsproducten alleen biedt niet langer de benodigde garanties. Het continu analyseren van gebeurtenissen in de infrastructuur geeft inzicht in beveiligingsrisico’s die niet door de beveiligingsproducten worden opgemerkt.

In veel organisaties ligt de focus van IT-personeel op de dagelijkse operatie. IT-afdelingen beschikken vaak over onvoldoende tijd en ervaring om maatregelen tegen nieuwe aanvallen te implementeren en te onderhouden. Als een aanvaller het netwerk van een organisatie is binnengedrongen, kan het maanden duren voor hij opgemerkt wordt. Vaak gebeurt dit pas nadat de aanvaller zijn uiteindelijke doel heeft bereikt.

Gehackte organisaties krijgen te maken met datadiefstal, extra operationele kosten en reputatieschade. Wet- en regelgeving is de laatste jaren strikter geworden, waarbij het niet-naleven kan resulteren in forse boetes.

Geleverd door ons SOC

Managed Detection & Response

De beveiliging van data, gebruikers en het netwerk

Nomios België biedt Managed Detection & Response om bedrijven te beschermen tegen digitale aanvallen. Vanuit onze Security Operations Centers (SOC’s) wordt afwijkend gedrag op netwerken onderzocht om in een vroeg stadium te aanvallen te herkennen en bedrijven te helpen wet- en regelgeving na te leven. Door het combineren van 16 jaar aan netwerk- en securityervaring, heeft ons team een gedegen overzicht over het huidige dreigingslandschap.

De security experts in onze SOC’s houden je netwerk nauwlettend in de gaten door het continu observeren van events, logbestanden en netwerkverkeer. Op basis van jarenlange ervaring met het detecteren van geavanceerde aanvallen en dreigingen van binnenuit, hebben de security experts honderden detectieregels ontwikkeld die verdacht gedrag binnen een fractie van een seconde kunnen detecteren. Door gebruik te maken van geavanceerd SIEM en SOAR technologie versterkt door Threat Intelligence en Machine Learning zijn de security experts in staat om snel en effectief maatregelen te kunnen treffen zonder dat jouw organisatie zich zorgen hoeft te maken om “false positives”.

Als risicovolle afwijkingen en patronen worden gevonden die een voorbode zouden kunnen zijn van een cyberaanval, zal een diepteonderzoek plaatsvinden om te identificeren welke systemen of medewerkers een risico vormen. Door tijdig en adequaat te acteren en de juiste personen binnen jouw organisatie te informeren, zorgen wij dat de risico’s van cyberdreigingen worden geminimaliseerd.

Placeholder for Two engineers laughing behind screenTwo engineers laughing behind screen
Voordelen

Onze MDR service

Schakel bedreigingen uit die jouw preventieve controles omzeilen, zonder een klein leger in te huren. Nomios België levert detectie en respons van wereldklasse tegen een fractie van de kosten van het intern opbouwen van deze capaciteit.

icon 16 jaar ervaring in meerdere sectoren
16 jaar ervaring in meerdere sectoren
Wij beschikken over ruim 16 jaar ervaring in het inrichten en beheren van informatiebeveiliging voor organisaties in verschillende sectoren. Veiligheid zit in het DNA van het bedrijf en haar medewerkers. Door kennis van sectoren te combineren, helpen wij jouw organisatie voorbereid te zijn op de dreigingen van nu en van de toekomst.
icon 24/7 bescherming
24/7 bescherming
De ervaring leert dat aanvallers vaak buiten kantooruren en tijdens de vakantieperiode hun slag slaan. Daarom analyseren, detecteren en reageren wij 24 uur per dag, elke dag van het jaar. Hiermee beschermen wij jouw digitale organisatie, ook als de fysieke deuren gesloten zijn.
icon Marktleider op gebied van netwerk en digitale infrastructuur
Marktleider op gebied van netwerk en digitale infrastructuur
Wij zijn meer dan een leverancier van securitydiensten; het team bestaat uit ruim honderd gecertificeerde netwerkspecialisten die nauw samenwerken met securityexperts. Gezamenlijk adviseren zij over de optimale inrichting van jouw netwerken om cyberincidenten te voorkomen. Als wij een risico constateren, melden wij niet alleen wat het probleem is, maar helpen dit voor je op te lossen.
icon Privacy staat centraal
Privacy staat centraal
De privacy van jouw klanten en medewerkers is essentieel. Wij zorgen ervoor dat persoonlijke data wordt beschermd in ieder systeem en bedrijfsproces. Al onze medewerkers zijn gevestigd in de EU en alle gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de AVG.
icon Passende escalatie
Passende escalatie
Als onze security experts een nieuwe bedreiging voor jouw organisatie ontdekken, wordt altijd eerst een risicoanalyse gemaakt. Op basis van het risico en de met jou gemaakte afspraken, zal je op een passende manier op de hoogte worden gesteld. Voor ernstige dreigingen, kunnen wij in het midden van de nacht bellen. Voor minder urgente bevindingen sturen wij een rapportage met bruikbaar advies. Uiteraard wordt je niet lastig gevallen met “false positives”.
icon Superieure technologie
Superieure technologie
Onze MDR service gebruikt de beste technologie van derde partijen, gecombineerd met zelfontwikkelde tooling. Hierbij zijn wij niet afhankelijk van een specifieke leverancier, wat Nomios in staat stelt de dienst te leveren zonder te worden beperkt door de tekortkomingen van een bepaalde leverancier of platform.
icon Certificeringen
Certificeringen
Wij zijn gecertificeerd (o.a. ISO 27001 en ISO 22301) en de SOC’s zijn geaccrediteerd door TF-CSIRT Trusted Introducer. Daarnaast wordt continu geïnvesteerd in ontwikkeling en certificeringen van medewerkers zodat zij altijd up-to-date blijven om jouw organisatie te kunnen beschermen tegen de nieuwste dreigingen en aanvalstechnieken.

Vulnerability & compliance management

Als aanvulling op Managed Detection & Response, leveren wij Vulnerability & Compliance Management. Hierbij voeren wij met regelmaat scans uit op apparaten in jouw netwerk om kwetsbaarheden en onjuist geconfigureerde systemen te constateren. Onze security experts analyseren en prioriteren de bevindingen en assisteren je bij het verhelpen van gevonden kwetsbaarheden. Door proactief op te treden, wordt het aanvalsoppervlak verkleind en wordt de kans op een hack aanzienlijk verminderd.

Managed services

Neem contact op met ons managed services team

Laat ons het zware werk doen, terwijl jij je concentreert op jouw organisatie en strategie. Ons team van managed services experts staat klaar voor jouw aanvraag. Bel ons of laat een bericht achter.

Placeholder for Jordan CTAJordan CTA

Laatste nieuws en blog